postheadericon «Квітка, яка розцвітає серед лиха, найрідкісніша і найкрасивіша з усіх»

Цей вислів з мультфільму «Мулан”. А все тому, що у Дубенській міській бібліотеці для дітей тепер нове подвір’я – затишне і сучасне (більше 65 років функціонування бібліотеки).

Зроблено ще один крок, аби бути розрадою для дітей та їхніх батьків, стати місцем, де дитина зможе відволіктись від складної реальності й …мріяти про щасливе майбутне.

Комусь може здатись, що не на часі такі зміни, але іншого дитинства у наших читачів не буде. І це дуже важливо для дітей. Бо й у воєнний час має бути дитинство. Тому ми працюємо, обслуговуємо юних читачів і нових маленьких мешканців, які прибули з окупованих територій. Всі ми здатні на багато – навіть заради однієї дитячої посмішки))).
Бібліотека – це твоя територія!
Дякуємо міській владі в особі міського голови Василь Антонюк
https://www.facebook.com/vasul.antonyuk за ідею створення сучасного комфортного простору. Це інвестиція в майбутнє для дітей нашого міста!
А ось і паркан, який перетворився в сучасну фотозону. ДякуємоГромадське об‘єднання «Nerio» Катерина Літовінська , дівчині-художниці @oli_shk інстагам, Відділ культури і туризму Дубенської міської ради та нашим сусідам Олександру Вахерову.
На фото перетворення бібліотеки.

1953 001 2018 2019 2020 2022 cjyz[b вікно оля соняшники

Leave a Reply


дев'ять − 3 =