postheadericon Щасливе дитинство

Добру справу — створення гарного настрою для усіх присутніх і особливо дітей, створили учасники християнської групи «Веселинка» під керівництвом Надії Миколаївни Ільчук. В програмі до Дня захисту дітей були інсценовані виступи, рухливі ігри, чудові пісні про добро та дитинство створили присутнім святковий настрій.
За ініціативи Дубенська міська рада в особі міського голови Василя Антонюка в заході взяли участь представники Громадського об’єднання “Nerio” з керівником Катериною Літовською. Від друзів громадської організації був організований смачний обід для дітей та проведено майстер-клас з майстринею Яною Горбачук по виготовленню ляльки мотанки. А ще усіх, хто завітав на свято, очікував ще один сюрприз – солодкий стіл, який організували депутати міської ради Пилипчук Микола Антонович, Хорупанська Вікторія Володимирівна та секретаря міської ради Недашковський Віктор Альбертович.
Свято дитинства вдалося! Сподобалося і малюкам, і дорослим!
Щиро вдячні всім, хто в такий нелегкий час організувує такі зустрічі, які зближують усіх та надають натхнення працювати та творити.
5  8  7  9  1  16  пил  суші  яна

Leave a Reply


− чотири = 2