postheadericon Сучасне покоління обирає книги

Протягом літа  в бібліотеці проходила  акція  #ЛітнійBOOKкоктейль  .  Діти , що брали участь в акції  не просто читали, а відображали своє читання на інтерактивній дошці .  Кожен обирав стаканчик ,  підписував   придуманим нікнеймом (ім’ям) ,  складав туди папірці із назвами книжок, які прочитав влітку, створюючи свій неповторний книжковий коктейль.  Кожну книгу діти “захищали “, відповідаючи на питання . Дійство було активним, творчим, несподіваним, дівчачо-хлопчачим і дуже книжково-позитивним. Читачі й читачки вправно вели усіх у подорож книжковими світами, активно  читали, тому книжкові коктейлі  були  цікавими та всім припали до смаку.

Переможець   на  відділі обслуговування для молодших користувачів  -   _Чумакевич Віталіна   учениця  Дубенської  СЗОШ № 5  4-а клас ;

на відділі обслуговування   середнього  віку – Дідух  Дарина  учениця  Дубенської СЗОШ № 5   6-а клас;

на відділі обслуговування  старшого віку  – Стецюк  Олександра  учениця   Дубенської гімназії № 2  9-б класу.

Всі  активні читачі  та  переможці    нагороджені    призами та грамотами  від   відділу культури і туризму  Дубенської міської ради  на урочистому святі  книги  « Книга – це дивний світ» , яке проходило   в  тронній залі Дубенського   державного історико-культурного заповідника . І пам’ятаймо: книга корисна тільки тоді, коли її ЧИТАЮТЬ!

Як проходила  акція  перегляньте   в Ютубі   “Сучасне покоління  обирає книги”.

DSCN5647DSCN5675 DSCN5651  нагородження нагорр

Leave a Reply


вісім × = 40