postheadericon Подарунки видавницт для бібліотек

Завдяки Видавництво “Ранок” та Розвивальна та інклюзивна література “Кенгуру” бібліотека отримала безкоштовну продукцію. Література про інклюзію для розвитку дітей.
Росселла Гренчі. Історії про видатних людей з дислексією / Р. Гренчі, Д. Дзаноні. – Харків: Видавництво “Ранок”, ВГ “Кенгуру”, 2019. – 184 с.
Ймовірно існує зв’язок між дислексією та творчими здібностями. Книга призначена для людей, яких збентежив цей діагноз. Історії про відомих людей зможуть допомогти зрозуміти проблему та вирішити, як з нею впоратися.
Дженніфер Мур-Маллінос. Дислексія – це не вирок / Д. М.-Маллінос; іл. М. Фабрега. - Харків: Видавництво “Ранок”, ВГ “Кенгуру”, 2018. – 36 с.
Про дівчинку Сару, намагається навчитися читати та писати. Їй це дається важко, та вона дуже старається. Виявилось, Сара має хист до писання віршів. Можливо в майбутньому дівчинка стане відомою акторкою чи поетом, як Том Круз, Волт Дісней. У них теж дислексія.
Дженніфер Мур-Маллінос. У мого брата аутизм / Д. М.-Маллінос; іл. М. Фабрега. - Харків: Видавництво “Ранок”, ВГ “Кенгуру”, 2018. – 32 с.
Трикоз С. В. Ми поруч. Діти з порушенням інтелектуального розвитку / С. В. Трикоз, Г. О. Блеч. - Харків: Видавництво “Ранок”, ВГ “Кенгуру”, 2019. – 32 с.
Методичні рекомендації і поради для батьків, які виховують особливу дитину.
інклюзія

Leave a Reply


сім − 3 =