postheadericon Травень – час екскурсій до бібліотеки

З метою підвищення інтересу до книги, виховання мистецтва читання, формування духовного світу дітей працівники бібліотеки започаткували серію пізнавально-ознайомчих екскурсій для учнів шкіл.

Учні Дубенська початкова школа 2 -А(@Людмила Вакулінська), 2 – В (@Алла Анатоліївна) та 2 -Г (@Галина Чистякова) класів.

Захопливі і загадкові мандрівки найпотаємнішими куточками книгозбірні не залишили байдужим абсолютно нікого. Бібліотекарі запропонували школярам «прогулятися вулицями книжкового міста» та відшукати надзвичайний скарб – книгу. Під час екскурсії діти поринули в неймовірний книжковий світ, познайомились з історією бібліотеки і її головною цінністю – книгою. В дружній атмосфері наші маленькі гості пригадали основні правила користування книгою, показали себе справжніми знавцями і любителями читання під час вікторини.

#екскурсії_МДБ

2в  2ввв  2а  чист

Учні Дубенська початкова школа 1-Б (кл.кер. Жанна Чеботарьова) та 3-Б класів (Мацюк Світлана) . Діти познайомились вперше з бібліотекою, з правилами поведінки в бібліотеці, гігієни читання, запам’ятали нові значення слів: бібліотекар, формуляр, читач.
Ми завжди раді новим читачам.
мацюк  чебот
Ще учні Дубенська початкова школа 1 -В (Алла Царук ) та 1 – А (Оксана Мілясевич) вперше завітали до бібліотеки. Ознайомилися з послугами бібліотеки, порядком розстановки книг на поличках, навички роботи з книжками. Також діти взяли участь у казковій вікторині, в якій показали свою ерудицію та впоралися з завданнями.
Тож чекаємо Вас, читайлики, у стінах дитячої бібліотеки! Будьте активними читачами, бережіть і любіть книги!!!
царук  ца  мілясевич  міл

Leave a Reply


один × 6 =