postheadericon Казкарка Марія Солтис-Смирнова у Дубні

Вараська казкарка завітала у древнє Дубно.
Емоції переповнювали дітей. Тому, що кожен присутній спробував себе в ролі письменника, кидаючи чарівні кубики та обираючи тему. І відчули, як це нелегко вигадати власну казку. Та всі разом впорались з завданням!
Ще пані Марія публікує чарівні оповідання на сайті «Світ казки» (http://talesworld.org.ua/), де їх нараховується вже більше шести сотень.
О знайомились з новою книгою #Казкова_Рівненщина. На сторінках книги є не лише казкові історії, а й авторські ілюстрації із зображенням визначних місць населених пунктів Рівненщини. Приємно, що в книзі також згадується Дубенський замок.
А ще з новою збіркою “Рятуйте! Мене примушують читати”.  Це 8 смішних історій про читання, про школярів, які люблять ютуб і квести, які мають таємний клуб у будиночку на дереві і потрапляють в неймовірні пригоди. 8 авторок написали книжкові історії про читання, книгу, бібліотекарів, а героями оповідань стали їх діти.
Це вже п’ята презентація збірки.
У книзі 111 сторінок;
????розворот з прочитаними книжечками та книжками-бажанками, який читач може заповнити самостійно;
????QR-коди, завдяки яким можна легко знайти авторок то поставити їм кілька питань (а можна і багато!);
???? усередині – кольорові ілюстрації та крейдований папір;
Після зустрічі пройшлися біля стін Дубенського замку та зробили фото біля Дівочої вежі.  Ось так проймайнула зустріч у місті Дубно.
Окрема подяка за мальовану “Дівочу вежу”???? ❤️ ????
01   05  казкова  рятуйте  с

Leave a Reply


вісім × 2 =