postheadericon «КУЛЬТУРНИЙ РОЗВИТОК ЯК ПОКАЗНИК УСПІХУ СПРОМОЖНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

27 травня у місті ДУБНО в малій залі Дубенської міської ради відбувся регіональний семінар. В семінарі взяли участь працівники бібліотечних установ міста Дубно, ОТГ Дубенського та Здолбунівського районів.
Учасників семінару привітали: міський голова Василь Антонюк, заступник міського голови Вікторія Дмитрієва, депутати Рівненської обласної ради Олександр Дехтярчук та Катерина Самардак. Модераторами семінару стали генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, заслужений працівник України, кандидат культурології Алла Гордієнко, завідувач відділу обслуговування національної бібліотеки України для дітей Наталія Невмержицька, заступник генерального директора Національної бібліотеки України для дітей з науково-методичної роботи Людмила Полікарпова, заступник генерального директора Національної бібліотеки України для дітей з інформаційних технологій Наталія Дзюба.
В рамках семінару були розглянуті наступні теми: “Спроможність територіальної громади як передумова успіху: проблеми та перспективи”; “Інноваційні форми роботи сучасної бібліотеки для дітей як вимога часу”; “Модель сучасної бібліотеки як хаб розвитку творчих та інтелектуальних здібностей”; “Гранти як додаткові ресурси реалізації інновацій”; “Електронні ресурси як інструмент задоволення інформаційних потреб читачів та професійного розвитку бібліотекарів”. Також відбувся діалог між працівниками Національної бібліотеки та аудиторією, обговорено питання щодо розвитку бібліотечної галузі на Дубенщині.
Всі учасники отримали сертифікати про участь.
загальне  всі  мер

Leave a Reply


6 × = двадцять чотири