postheadericon Бібліодрабинка – реклама книг одного видавництва

До вашої уваги книги київського видавництва “Світло на сході”
світло
заповіді
Заповіді Ісуса про щастя (Б-ка журналу “Стежинка”). / Перек. з російської. – К.: Світло на Сході, 2019. – 128 с., іл.

Збірка знайомить дітей із Заповідями блаженства й упорядкована переважно зі статей журналу «Стежинка» різних років видання, пояснювального матеріалу, оповідань і віршів різних авторів.

Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

велика

Кеннеді П., Д. Кеннеді. Велика книга маленьких історій про Боже творіння: Пізнаємо прекрасний Божий світ / Худ. Е. Ваммер. – К.: світло на Сході, 2017. – 96 с. : іл.

У книзі представлені короткі розповіді, які ідеально підходять для читання навіть дітям молодшого віку. На кожній розгортці книги – історія про тварину та її виняткові особливості, які роблять її унікальною і не схожою на інших тварин. Автори запропонували запитання для обговорення і відповідний вірш із Біблії, і чудові ілюстрації Емі Ваммер зробили матеріал більш наочним і доступним, книгу ж у цілому – барвистою і яскравою.

Ця книга сподобається усій родині. Її з цікавістю читатимуть як діти, так і батьки.

історії

Кушнір В. Історії тітоньки Тетяни / Віра Кушнір / Переклад з російської. – К.: Світло на Сході, 2019. – 192 с., іл.

Збірка оповідань християнської письменниці Віри Кушнір складається з проникливих і водночас простих історій, які можуть трапитися будь з ким. Як здолати боязкість, знайти відданого друга або що робити, коли з тебе насміхаються… І хоча герої оповідань мають різні випробовування, та їх єднає велика Божа любов і безмежна віра у Спасителя Ісуса Христа.

Книжка для дітей шкільного віку.

чий вулик

Мікула О. Чий вулик кращий? / Олена Мікула. – К.: Світло на Сході, 2010. – 128 с.

Ця книжка для тих, хто ще не зовсім дорослий, але вже не вважає себе дитиною. Оповідання про підлітків, пов’язанні спільним «героєм» — маленькою бджілкою, що «перелітає» з одного оповідання до другого та поєднує історії, що на перший погляд здаються не пов’язаними між собою. Герої книжки постають перед вибором — правдою та брехнею, між добром та злом, між Богом та гріхом. Ця книжка допомагає читачам, коли вони матимуть вирішити подібні питання та зробити правильний вибір — обрати Ісуса Христа Своїм Другом.

юкрай

Мікула О. Юкрай / Олена Мікула; пер. з рос. Д. Мусієнко / Худож. О. Мікула. – К.: Світло на Сході, 2017. – 256 с. : іл.

Збірка оповідань для підлітків і молоді, а також для тих, хто подорослішав, але не встиг постаріти. Якщо ви полюбляєте сміятися і не соромитеся плакати, тоді ця книжка – для вас. Автор у своїх оповіданнях говорить на серйозні теми мовою «несерйозного» жанру – фентезі.

поліана

Портер Е. Полліанна / Елеонор Портер; перекл. з англ. – К. : світло на Сході, 2019. – 240 с.

У великому обійсті Гаррінгтонів мешкає статечна міс Поллі, яка понад усе шанує стриманість і розважливість. Але все докорінно змінюється, коли до неї переїжджає одинадцятирічна племінниця Полліанна, яка грає в надзвичайно захопливу гру – в усьому поганому знайти щось дійсно хороше. Незабаром гра в радість охоплює все містечко, хіба що тітонька Поллі ще опирається. Але це поки що…

Неймовірна історія життєрадісної Полліанни зацікавить читачів будь-якого віку.

у країні

Рой Х. У країні сонця. Друзі. Без Бога на світі. / Христина Рой - Київ: Світло на Сході. 2010. – 288 с.

У книгу увійшли 3 повісті словацької письменниці Христини Рой. Кожна з цих історій несе в собі християнські уроки життя. Кожна повість відрізняється одна від одної, але суть їх однакова – навчити дітей вірити у Бога і бути Йому слухняним слугою, а також навчити людей любити один одного так як вчить Бог.
Розраховані повісті на дітей старшого віку та підлітків.
пригоди

Уайт П. Пригоди Тото та її друзів / Пауль Уайт. – К. : Світло на Сході, 2008. – 176 с., іл.

Збірка оповідань для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Оповідання згруповані навколо головного персонажу – мавпочки Тото, яка через необізнаність та зухвалість постійно опиняється в скрутних ситуаціях. Подолати труднощі їй допомагають вірні друзі. Книга має виховну спрямованість, впроваджену опосередковано – через дотепні та цікаві оповідання.

безліч

Тейлор К. Безліч цікавого для дітей царя. - К.: Світло на Сході, 2010. 112 с.

Всі діти дуже люблять задавати питання, а діти, які від батьків чи в церкві слухають Слово Боже, задають ще більш запитань о вірі в Бога, та житті, якому вчить нас Бог через Своє Слово.
Книга “Безліч цікавого для дітей Царя” у легкій та доступній формі знайомить дітей із головними засадами християнської віри.

світлячок

Чепілка О. Світлячок / Олена Чепілка ; пер. з рос. Д. Мусієнко 4 худ. Л. Буніна. – К.: Світло на Сході, 2018. – 80 с. : іл.

На маленькому лісовому ставочку вирує життя. Комашки й жучки, які густо заселили береги ставка та ліс, що підступав до нього, живуть своїм життям, никають землею, повзають і літають. І серед них – маленький світлячок, який тільки починає своє знайомство з цим світом, ставком і його мешканцями. І відразу ж він стикається із безліччю небезпек, які підстерігають усюди. Але є ті, хто приходить на допомогу. Світлячок і сам завжди готовий допомогти, інакше не можна, адже він – Світлячок, він повинен світити вночі, щоб ніхто не заблукав у пітьмі й не загинув.
Для дітей дошкільного й молодшого шкільного віку.

шлях

Цорн В. Шлях до Саду : Історія про життя людей до потопу / Вальдемар Цорн ; пер. з рос. О. Зенченко ; худ. О. Михайлова-Родіна. – К.: Світлор на Сході, 2018. – 192 с.

Повість “Шлях до Саду” – продовження історії “Плем′я дітей Світла” про життя в допотопні часи.
На сторінках цієї книжки читачі зустрінуться з уже знайомими персонажами та познайомляться з новими. Герої повісті опиняються перед неймовірно складним рішенням. Їм потрібно зробити вибір, від якого залежатиме здійснення заповітної мрії: віднайти дорогу до втраченого їхніми предками раю. Люди називають його Садом. Про нього мріють, говорять, співають пісні та розповідають дітям.

Leave a Reply


п'ять − 1 =