postheadericon Сучасні дитячі комікси

чорні смурфи

Дельпорте І. Чорні смурфики. Летючий смурфик. Смурфокрад / пер.з франц. І. Дельпорте; диз. С. Різник. – Харків. : ВД «Ірбіс Комікси», 2018. – 64 с.: іл.

Далеко-далеко звідси розташована чарівна країна, де в селищі Смурфидолі, біля річки Смурфки живуть дивовижні маленькі істоти — смурфики. Крім маленького зросту і блакитної шкіри, смурфики відзначаються ще й власною мовою: вони розмовляють по-смурфськи. А ще вони дуже люблять рослину, яка називається «сарсапарель». Смурфики все роблять разом і в усьому слухаються Тата Смурфика.

Чорні смурфи. Безтурботне життя смурфиків опиняється під загрозою, коли серед них починається ширитися дивне захворювання. Чи вдасться Татові Смурфику знайти ліки від цієї хвороби, перш ніж усі вони, і він сам теж, захворіють?

Летючий смурфик. Літати, мов птах, — віковічна мрія кожної людини… перепрошуємо, кожного смурфика. Ну, нехай, не кожного, а лише одного, зате такого, який не зупиниться ні перед чим, щоб урешті-решт здійснити свою мрію!

Смурфокрад. І знову над Смурфидолом нависає небезпека: лихий чаклун Гаргамель з’ясовує, що для виготовлення філософського каменю, який дозволяє перетворити будь-який метал на золото, потрібен смурфик. І хоча Гаргамелеві ще ніколи не доводилося зустріти смурфика, він не сумнівається, що впіймати його буде нескладно. Та хіба смурфики залишають один одного в біді?

загублене містечко

Джос Ален. Загублене містечко / пер. з франц.; мал. П. Маддалені. – Харків. : ВД «Ірбіс Комікси», 2018.-64 с.:іл.

Цей комікс виходить разом з однойменним мультфільмом від Sony Pictures і розповідає про новий світ, який відкрили смурфики! Там вони вперше зустріли смурфів-амазонок, а також різних дивних та небезпечних істот! Щоб протидіяти їм, смурфики повинні допомагати один одному і діяти як одна команда! І саме головне: цей комікс виходить в Україні одним з ПЕРШИХ У СВІТІ! І вперше в історії України комікс виходить одночасно з виходом фільму!

відкриття америки

Стілтон Дж. Відкриття Америки / Джероміно Стілтон; іл. Лоренцо де Претто, Девіде Корсі. -Харків. : ВД «Ірбіс Комікси», 2019.- 48 с.: іл.

Це перша книга серії світового бестселеру про Джеронімо Стілтона. Джеронімо Стілтон живе в місті Мишанія і працює головним редактором газети “Гризун” — найвідомішого видання на цілому Мишачому острові. Понад усе на світі він любить та цінує спокій. Та коли історія всієї планети опиняється під загрозою через підступні плани зловмисних котів-піратів, Джеронімо разом зі своїми друзями та родичами сміливо вирушає в минуле. У першій книзі пригод Джеронімо Стілтона герої переносяться у часи Христофора Колумба услід за котами-піратами, які хочуть привласнити собі честь відкриття Америки. Джеронімо та його друзів чекає довга та нелегка подорож Атлантичним океаном разом з експедицією Колумба. Чи вдасться Джеронімо захистити історію та допомогти Колумбу зробити своє відкриття? Дізнайтеся, прочитавши книжку!

таємниця сфінкса

Стілтон Дж. Таємниця Сфінкса /Дж.Стілтон; іл. Лоренцо де Претто та Давіде Корсі. – Харків.: ВД «Ірбіс Комікси», 2019. – 48 с. : іл.

Це друга книга серії світового бестселеру про Джеронімо Стілтона. Пригода триває! Джеронімо Стілтон, миша, що є головним редактором газети “Гризун” і його друзі люблять подорожувати в часі та вивчати історію світу. Цього разу вони відвідують славний Єгипет у часи побудови пірамід. Команда потрапляє на будівництво однієї з найвідоміших споруд світу –Сфінкса, що має тіло лева та голову людини. Але коти-пірати вже тут і прагнуть змінити історію та переконати фараона побудувати Сфінкса зовсім по-іншому! Здається у Джеронімо та його друзів з’явилась нова робота. Адже якщо коти-пірати змінять вигляд пам’ятника, зміниться майбутнє всього Єгипту!

слідами марка

Стілтон Дж. Слідами Марко Поло /Джероміно Стілтон; іл. Мікела Баттальїн. – Харків.: ВД «Ірбіс Комікси», 2019. – 48 с.: іл.

Це четверта книга серії. Джеронімо Стілтон живе в місті Мишанія і працює головним редактором газети “Гризун” — найвідомішого видання на цілому Мишачому острові. Понад усе на світі він любить та цінує спокій. Та коли історія всієї планети опиняється під загрозою через підступні плани зловмисних котів-піратів, Джеронімо разом зі своїми друзями та родичами сміливо вирушає в минуле. Цей комікс про те як Джеронімо зіштовхується зі своїми найзапеклішими ворогами — котами-піратами, які відкрили спосіб подорожувати в минуле, щоб змінювати історію… Цього разу Терсілла, Котордон III та Бонзо вирушили у 1292 рік у Ханбалик — столицю Стародавнього Китаю. Вони придумали нову схему зміни історії, в яку збираються вплутати не кого іншого, як знаменитого італійського мандрівника Марко Поло! Чи зможуть Джеронімо, Патті, Бенджамін, Пандора та вічно голодний жартівник Трап покласти край злодійству котів?

динозаври

Стілтон Дж. Динозаври наступають /Джероміно Стілтон; іл. Дж. Ферраріо. – Харків.: ВД «Ірбіс Комікси», 2019. – 48 с.: іл.

Це пята книга серії світового бестселеру про Джеронімо Стілтона.
Джеронімо Стілтон живе в місті Мишанія і працює головним редактором газети “Гризун” — найвідомішого видання на цілому Мишачому острові. Але коли історія всієї планети опиняється під загрозою через підступні плани зловмисних котів-піратів, Джеронімо разом зі своїми друзями та родичами сміливо вирушає в минуле!
…Та цього разу все не так, як зазвичай! Коти-пірати нарешті збагнули, що лише завдяки допомозі професора Вольта Джеронімо Стілтонові щоразу вдається руйнувати їхні плани. Тож вони викрали професора й вислали його в минуле аж на 140 мільйонів років — у часи, коли Землю населяли динозаври. Тепер Джеронімо не зможе покладатися на його допомогу, щоб зупинити котів-піратів. І чи вдасться йому знайти професора Вольта в такому далекому минулому?

хто викрав

Стілтон Дж. Хто викрав «Мону Лізу?» /Дж.Стілтон; іл. Ф. Феррон.-Харків. : ВД «Ірбіс Комікси», 2019.-48 с. : іл..

Друзі, це новий шостий комікс «Хто викрав Мону Лізу?» про пригоди Джеронімо Стілтона та його друзів! Неймовірний сюжет, і знову коти-пірати проти команди Стілтонів, а під загрозою – метр Леонардо да Вінчі! Читачі не тільки з затамуванням подиху слідкуватимуть за розвитком подій, а й дізнаються про епоху Ренесансу, Францію 16 століття, шедеври Леонардо та його життя!

врятувати

Стілтон Дж. Врятувати олімпійські ігри /Джероміно Стілтон; іл. Ф.Сальфо. – Харків.: ВД «Ірбіс Комікси», 2018. – 48 с. : іл.

Це новий шостий комікс Джеренімо Стілтон-редактор газети “Гризун”, найвідомішого видання на Мишачому острові. На дозвіллі він любить розповідати веселі історії. У цій історії він стикається зі своїми найзапеклішими ворогами-котами-піратами, які відкрили спосіб подорожувати в минуле, щоб змінювати історію… Джеронімо Стілтону доводиться взяти участь у визначному змаганні з Котордоном III Котолонським, правителем котів-піратів! Чи вдасться Джеронімо та його друзям Патті, Бенджаміну, Трапу і Брюсу не дати котам-піратам змінити результати перших у новітній історії Олімпійських Ігор, що відбулись у 1896 році? Чи все ж його закляті вороги нарешті зуміють здобути таку жадану перемогу?

перша миша на місяці

 

Стілтон Дж. Перша миша на Місяці / Джероміно Стілтон; іл. Е. Буфі. – Харків. : ВД «Ірбіс Комікси», 2019.- 48 с.: іл.

Це новий сьомий комікс Політ на Місяць — маленький крок для Джеронімо Стілтона, але величезний стрибок для всіх мишей! Джеронімо Стілтон є редактором газети «Гризун» — найпопулярнішого видання на Мишачому острові. На дозвіллі він любить оповідати цікаві веселі історії. Цього разу Джеронімо мусить протидіяти своїм найзапеклішим ворогам — котам-піратам, які знайшли спосіб подорожувати в часі, щоб змінити історію… Флорида, США, 1969 рік. Це день, що увійде в історію, — день висадки астронавтів на Місяці! Та поки «Аполлон-11» готується до старту з мису Канаверал, коти-пірати нишпорять по Космічному центру Мишачого острова. Що вони задумали? І чи зможе Джеронімо зашкодити їх планам, навіть якщо для цього доведеться полетіти в космос?

 

Leave a Reply


дев'ять − 8 =